Рецепти приготування шоколадних цукерок ручної роботи

Мистецтво приготування шоколадних цукерок ручної роботи від всесвітньо відомого бельгійського кондитера. Майстер повідає про основні прийоми приготування 11 видів цукерок - починаючи від простого (вибір інгредієнтів) і закінчуючи самим цікавим (декоруванням цих шоколадних шедеврів).

Цукерки з начинкою зі збитих вершків - Easy Dip

Шоколадні сердечка - Chocolate Hearts

Фісташкові цукерки - Pistachio Cream

Шоколадні цукерки - Sea Fruit

М'ятні цукерки - Mint Chocolates

Хрусткий марципан - Marzipan Croquant

Хрустке праліне - Praline Croquant

Трюфель - Grand Marnier Truffle

Трюфельне праліне - Praline Truffle


Захисний код: